Over Zoefff…

100% zoefff baby- en kinderspeciaalzaakWij zijn 100%Zoefff, Op 11 januari 2015 openden wij onze deuren in de Oranje Nassaustraat 25 Heerlen. En op 24 februari 2016 openden wij met grote trots deze webshop! wij zijn een hippe baby- peuter- en kleuterwinkel!

Je kunt bij ons terecht als je zwanger bent en op zoek bent naar mooie spulletjes voor je baby. en jij en je kindje groeien mee met de winkel. we hebben kleertjes van maatje 50 t/m 140, maar ook schoentjes, babyuitzet denk hierbij van speen tot boxkleed e.d.maar ook voor super stoere tassen, shalws, servies, knuffels en meer. wij zijn continue opzoek naar mooie items die passen in het concept van 100%Zoefff die net als wij staan voor kwaliteit en originaliteit. Bij 100%Zoefff kun je ook terecht voor bijvoorbeeld een geboortelijst.

Mocht je je geboortelijst willen komen samenstellen neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak in de winkel of stel hem op deze website samen. De geboortelijst is een perfect match voor diegene die graag een kraamkado wilt kopen en de kersverse ouders en hun kleine wonder. Hoe vaak krijg je iets wat je iegenlijk helemaal niet zo leuk vind en dus maar in de kast blijft liggen? en waarschijnlijk heb je ook wel eens een kraamkado gekocht voor iemand? en hoe moeilijk was dat? want je staat voor een dilemma… “ik vind dit heel erg leuk! ” maar… vinden zij dit ook wel leuk? nou met de geboortelijst bestaat dit probleem niet meer en is iedereen blij! een win win situatie! overigens is dit in onze buurlanden Belgie en Duitsland heel gewoon en lopen wij Nederlanders hierin een beetje achter. voor verdere informatie neem gerust contact op per email, facebook, telefoon of loop de winkel binnen.