Collégien

[wonderplugin_carousel id=”1″]

 

U kunt bij 100%Zoefff.. ook terecht voor de sloffen, ballerinas, sokken en malliots van het Franse merk Collegien!  1 x per kwartaal plaatsen wij een bestelling bij Collegien.

Wilt u mee bestellen? Dat kan! U kun op de site van Collegien terecht voor een overzicht van de te bestellen modellen. U kunt het gewenste model en maat aan ons doorgeven en wij zorgen dat deze in de winkel klaar liggen, of indien gewenst bij u  thuisbezorgd worden. Natuurlijk hebben wij in onze winkel altijd verschillende modellen en maten op voorraad. Vergeet niet altijd 1 maat groter dan de werkelijke schoenmaat te bestellen.

De eerst volgende bestelling zal half maart geplaatst worden. Dit is een pre-order voor de zomercollectie 2016. U kunt een model uit het overzicht COLLECTION 2016 – 2E SEMESTER kiezen deze zullen begin juni geleverd worden! Zo bent u verzekerd dat u als eerste een van de prachtig mooie modellen in uw bezit hebt. Voor meer info of bestelling kunt u een email sturen naar 100zoefff@gmail.comCollection 16-1